ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΩΝ

Ποιοί είναι τελικώς αυτοί οι δανειστές, που στις προσταγές τους τρέμουν πολιτικοί, κράτη ολόκληρα και τελικώς, ακόμη και εμπορικά υβρίδια κρατών όπως η ευρωπαϊκη ένωση;
Ποιοι είναι πίσω από τον όρο αυτόν, "δανειστές";

Οι τράπεζες; Μα οι τράπεζες δεν έχουν πρόσωπο… 
Κάποιος βάζει τα λεφτά του και γίνεται μια τράπεζα.
Και κάποιος που έχει πολλά χρήματα δίνει στο ΔΝΤ για να δανείζει χώρες ολόκληρες.

Πού βρίσκει κάποιος πολλά χρήματα; 
Απλό: εκεί που έβρισκε πάντα. Δηλαδή; 
Ποιοι είναι οι παραγωγικοί τομείς της διεθνούς οικονομίας; 
Μήπως ο κλάδος των τροφίμων; 
Μήπως ο τομέας της ιστορίας και των πολιτισμών; 
Μήπως οι τέχνες; 
Μπαααα…..

Χρήματα βγάζουν οι εξής κλάδοι: 
ο ΠΟΛΕΜΟΣ, 
η ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ και 
οι ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ.

Να το κάνω ψιλά; Χρήματα τόσα πολλά που να μπορείς να δανείζεις σε κράτη βγάζουν μόνον τα ΌΠΛΑ, τα ΦΑΡΜΑΚΑ και τα ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ.

Τα ΟΠΛΑ πουλιούνται στους πολέμους που δημιουργούν οι έμποροι όπλων. Μην ξεχνάτε ότι, στον μεγάλο Δεύτερο Παγκοσμιο Πόλεμο ο Χίτλερ αγόραζε ανταλλακτικά από την αμερικάνικη FORD
Θυμηθείτε ότι η KRUPP που φτιάχνει τους ηλεκτρικούς σιδηροδρόμους έφτιαχνε τότε και τώρα κανόνια κι΄έτσι γιγαντώθηκε. Και έτσι πολλές άλλες που φτιάχτηκαν στα πεδία των μαχών και μας κουμαντάρουν σήμερα από το σίδερο του σιδερώματος έως και τα λάδωμα των κομμάτων μας, δηλαδή SIEMENS.

Τα ΦΑΡΜΑΚΑ πουλιούνται σε ασθενείς. Όσο πιο πολλές οι ανίατες αρρώστειες, τόσο περισσότερες οι ποσότητες φαρμάκων. Αν δεν υπάρχουν αρρώστειες, τις φτιάχνουμε. Κάπως σαν τις εταιρείες που φτιάχνουν ANTIVIRUS για τους υπολογιστές και είναι εκείνες που κατασκευάζουν τους ιούς για να παραμείνουν απαραίτητες.

Τέλος, τα ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ τα διάλεξα σαν το πιο τρανταχτό παράδειγμα από τις εξαρτήσεις και δεν λέω άλλο.

Αυτοί λοιπόν που ανακατεύονται με τέτοια πράγματα έχουν και τις τρομακτικές ποσότητες χρημάτων για να διοικούν τον Σόιμπλε, την Μέρκελ , την γερμανία την ίδια και τέλος, την Ευρώπη.

Αυτό που θέλω να πω είναι, πως αυτό το είδος αρπακτικού είναι μαθημένο στο να σκορπάει το χάος για να κερδίζει από αυτό. 

Άρα, εμείς τι περιμένουμε; Αφού πριν από κάθε συνάντηση των απανταχού Σόιμπλε πέφτει από βραδίς τηλέφωνο για το τι θα πεί και τι θα κάνει, τι περιμένουμε; Να πάει η ελληνική αντιπροσωπεία και να της στρώσουνε χαλί;


Αδέρφια, μια κουβέντα και τελειώνω: τα χρήματα των ανά των κόσμο δανείων είναι κυριολεκτικά βαμμένα με αίμα και δυστυχία, είναι το απόσταγμα του ανθρώπινου πόνου. 

Εμείς, σαν αργυραμοιβοί της ανθρώπινης δυστυχίας κάποιων άλλων λαών, πάμε να σωθούμε με αυτά τα χρήματα. 

Γίνεται; 
Αφήνουν τα αρπακτικά να σωθεί κάποιος που εύκολα μπορεί να γίνει το επόμενο θύμα και να φέρει κι΄άλλο χρήμα στις τσέπες τους; 
Ε; εσείς τι λέτε; 

Από την Ελλάδα, λοιπόν, ξεκινάει το μεγάλο πείραμα της υποταγής ολόκληρων κρατών στην Ευρώπη, γιατί μέχρι τώρα γινόταν σε τριτοκοσμικές χώρες μόνον. 
Τώρα απλώς θέλουν να πειραματιστούν στο ποιά είναι τα σωστά βήματα για να το επαναλάβουν και αλλού. 
Όποιος τους καθυστερεί θα την πληρώσει κι ας λέγεται όπως θέλει.




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΝΑ ΝΗΣΙ ΓΕΜΑΤΟ ΒΛΑΚΕΣ...

ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ...

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕ ΤΟ ΔΟΛΛΑΡΙΟ !