ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΕΧΟΥΝ Ο ΣΑΚΗΣ ΤΣΙΩΛΗΣ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ?


Λοιπόν, άκου να δεις ένα παράξενο: μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό απολύθηκε ο Σάκης Τσιώλης από τον Αστέρα Τρίπολης! 
Σιγά τα αυγά, θα πεις. Ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία τέτοια περίπτωση στο φασιστικό μόρφωμα που λέγεται ελληνικό ποδόσφαιρο.
Αλλά, η συγκυρία είναι συμβολική Σάκη μου, στα όρια του υπερρεαλιστικού! Κοντολογίς, δεν έφταιγε η ήττα από τον Παναθηναϊκό. Στο κάτω-κάτω, δεν έχασες από την Σκουριά Κερατσινίου, απ΄τον Παναθηναϊκό έχασες... 
Στη φυλάγανε Σάκη μου, στην είχανε στημένη στη γωνία και σε περιμένανε. 
Και νίκη να έκανες και ισοπαλία να έκανες, στο πρώτο στραβοπάτημα θα στην κάνανε!
Να, κύττα να δεις... 
Κάπως σαν την Χρυσή Αυγή!!!
Τί εννοώ; 
Από καιρό την είχανε έτοιμη και περιμένανε μια στραβοτιμονιά. Ε, η στραβοτιμονιά έγινε, λίγο πιό ξεσούμπαλη απ΄όσο έπρεπε και πήρε κι΄έναν άτυχο περαστικόσαν να λέμε, και τον έκανε κιμά. 
Κιμά στα γρανάζια του συστήματος, δηλαδή!
Χέστηκε το σύστημα για τον άτυχο περαστικό! Το σύστημα νοιάζεται για να πάρει τις εκλογές
Γιατί όταν είχε διαπιστώσει πως οι αγανακτισμένοι πήγαιναν κατά Κουμουνδούρου μεριά, σου λέει, "Κάτσε να τους δώσω μια διέξοδο προς κάπου αλλού..."
Και σκηνοθέτησε την πολιτική παρουσία της Χ.Α. που ήταν ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ μια ελεγχόμενη διέξοδος
Που πα να πει, πως όταν θέλω, όποτε θέλω, όπως θέλω την κλείνω! Και όσο γίνεται πιό θεαματικά! 
Της μαζεύω όλα τα λερωμένα τ’ άπλυτα σ΄ένα σκοτεινό δωμάτιο, και μόλις χρειαστώ τα ψηφαλάκια πίσω ή εξασφαλίσω πως είμαι έστω και λίγο μπροστά από τον ΣΥΡΙΖΑ, της δίνω μιά και την καθαρίζω! 
Γιατί δεν πιστεύω να υπάρχει βλάκας που να πιστεύει πως όλα αυτά τα στοιχεία περί οπλισμού, στρατοπέδων, εκπαίδευσης και τηλεφωνικών οδηγιών προς το ιδιωτικό στράτευμα μαζεύτηκαν σε τρεις μέρες μέσα!!! 
Στο ψυγείο τα είχαν, τα έβγαλαν, τα πέρασαν στα μικροκύματα των ΜΜΕ και μας τα σέρβιραν!
Και το success story πάει ως εξής: κάνω τον υπέροχο υπερδημοκράτη, μαζεύω πίσω στο μαντρί τα απογοητευμένα μαύρα προβατάκια, αφήνω τον Αλέξη Μπούρμπεριζ να ξαναπαίξει την χιλιοπαιγμένη κασέτα και μάλιστα, τον νουθετώ να ξεκαθαρίσει και εκείνος τα δικά του ακροστοιχεία και διώχνω στην τρίτη σελίδα των εφημερίδων τούς τελευταίους των Τροϊκανών (γιατί μέχρις εδώ ήταν, δεν έχει άλλο, αναλαμβάνει ο μεγάλος αδελφός πλέον...). 
Τέλος, μπουρδολογώντας περί ναζισμού και ιστορικής μνήμης, εξαργυρώνω την υποχρέωση στο αμερικανοεβραϊκό λόμπυ που μου έδειξε πώς να ξαναβγώ κυβέρνηση χρησιμοποιώντας την ΧΑ και να στραφώ προς την εκ δύσεως λύση τώρα που η κυρα-Αγγέλλα ξαναβγήκε καγκελλάριος και ετοιμάζεται να μας σκίσει.
Τελείωσα. 
Και κλείνω λέγοντας πως λυπάμαι εκείνα τα κακόμοιρα τα αστυφυλακάκια που εκτέθηκαν σαν πληροφοριοδότες της Χ.Α., ενώ στην πραγματικότητα ήταν εκείνοι που μετέφεραν τις οδηγίες προς την ΧΑ...
Δεν αντέχεται τόση δημοκρατία τέλος πάντων...






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΝΑ ΝΗΣΙ ΓΕΜΑΤΟ ΒΛΑΚΕΣ...

ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ...

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕ ΤΟ ΔΟΛΛΑΡΙΟ !