ΟΥΦΦΦ......

Μόνον ο στρατός του, ευτυχώς, μόνον ο στρατός του τον ψήφισε...
Άντε και μερικοί που έχουν άχερα στο κεφάλι τους...


Και τώρα, νάμαστε όλοι με μιαν ανακούφιση κι' ένα χαμόγελο που μπορεί να μην ξέρουμε από πού βγαίνει, ξέρουμε όμως τί νόημα έχει. 

Θέλει να πει πως, ΝΑΙ, ΑΜΑ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!

Το σημαντικότερο είναι ότι, η αλλαγή γίνεται ΧΩΡΙΣ ΒΙΑ. Κανένα όπλο, καμμιά σπασμένη βιτρίνα, καμμία μολότοφ, κανένα δακρυγόνο δεν έφεραν ποτέ την αλλαγή.

Γιατί Η ΒΙΑ ΦΕΡΝΕΙ ΒΙΑ. 

Ή αλλιώς, "Όποιος κατουράει στην θάλασσα, το βρίσκει στο αλάτι..."


Ακόμη κι' αν η μη βία έφερε στην βουλή, ένα βίαιο κόμμα, στο χέρι των εκπροσώπων μας είναι να το απομονώσουν και να το απογυμνώσουν από την στειρότητά του, αλλά και να άρουν τα ερείσματα που του έδωσαν με την ελλειματική συμπεριφορά τους και με την ανερμάτιστα μεροληπτική στάση τους και την εθελοτυφλία τους.


Στην επόμενη γιγαντιαία συγκέντρωση που θα πάμε όλοι στο Σύνταγμα για να δείξουμε και προς τα έξω τα δόντια μας, θα είμαστε ακόμη περισσότεροι, με περισσότερη πίστη στη δύναμή μας, με σταθερότητα και αποφασιστικότητα.

Θα ήθελα να δω ποιά τάγματα ασφαλείας, ποιοί κουκουλοφόροι θα βρεθούν για να χτυπήσουν και να διαλύσουν την συγκέντρωση τώρα...


Και μια ευχή: ας μη τους πιάσει η τρέλλα και η αλαζονεία τους τώρα, που πρέπει να αποδείξουμε σε όλους, και κυρίως στους εαυτούς μας, πως μια άλλη ΕΛΛΑΔΑ είναι δυνατόν να υπάρξει χωρίς τους άλλους...
 

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κοιμόσουνα ή ήσουν ξύπνιος όταν τάγραφες ;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πες τα Χρυσόστομε

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΝΑ ΝΗΣΙ ΓΕΜΑΤΟ ΒΛΑΚΕΣ...

ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ...

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕ ΤΟ ΔΟΛΛΑΡΙΟ !