SWEET MISERY....

Βλάκες όμως, δεν είναι...
Σε καμμία περίπτωση...

Ξέρουν πως στις επόμενες εκλογές θα φάνε μαύρο και πως όλα τα χρώματα, ξαφνικά θα πάρουν λίγο προς γκρί σκούρο, ομοιόμορφα και άτονα...

Και επειδής η εξουσία είναι το ζητούμενο, μιάς και οι εκπρόσωποί μας είναι εξ΄επαγγέλματος πολιτικοί ("τί δουλειά κάνεις;"..."εκπροσωπώ τον λαό" ή "διαχειρίζομαι το έθνος, άρα, είμαι το κράτος" και λοιπές φαιδρές και ανόητες απαντήσεις...), έχουν ήδη σχεδιάσει το πώς η εξουσια θα ξαναπεράσει στα χέρια τους.

Οι πρασινούληδες περιμένουν κίνηση από Βενιζέλο μεριά, ήδη ο Λοβέρδος δουλεύει για λογαριασμό του, λερώνοντας όσο μπορεί την κυβέρνηση του George.

Οι γαλανάκηδες έχουν τον επανακομματισθέντα Σαμαρά και περιμένουν ν΄ακούσουν το όνομα του κόμματος της Ντόρας της εξερευνήτριας.

Οι πολυχρωμάκηδες βλέπουν ήδη τον Κουβέλη να ετοιμάζεται να πάρει το αίμα του πίσω από τον ανερμάτιστο πρώην νεολαίο.

Όσο για το Κ.Κ.Ε. αυτό είναι προσυμφωνημένο στο 8%, με ελευθερία διαχείρισης των εσωτερικών της χώρας (όρα ΠΑΜΕ και λοιπούς δημοκράτες), τις πορείες, τα συλλαλητήρια, τις συναυλίες με τον Παπακωνσταντίνου και γενικώς, λειτουργεί σαν βαλβίδα ανακούφισης του λαού, που νομίζει πως κουνώντας την κόκκινη σημαία και δίνοντας 8% στο μουμιοποιημένο κόμμα του, κάνει αντίσταση.

Τέλος, ο Καρατζαφέρης κάθεται στην γωνία και περιμένει να κεράσει κουλούρι τους δυσαρεστημένους από τα άλλα κόμματα. Ο Άδωνις δεν προβλέπεται να προχωρήσει σε σχηματισμό κόμματος αν δεν τελειώσει η Μανωλίδου τις χορευτικές της υποχρεώσεις.

Άρα, και με σκοπό να μην χαθεί η εξουσία από τους υπάρχοντες σχηματισμούς, ή θα έχουμε κυβέρνηση συνασπισμού υπαρχόντων κομμάτων, πράγμα ελάχιστα πιθανό ή, το πιθανότερο, κάποια κομματική νεοπλασία να συμπράξει με ένα από τα εκτρώματα που θα προκύψουν και να τους φάμε στην μάπα ως διαχειριστές του αγροτεμαχίου της καρικατούρας-ενωμένης-ευρώπης που λέγεται Ελλάδα.

Θα δώσουν, βέβαια, παροχές μόλις βγουν, για να μας κάνουν να χαμογελάσουμε (γιατί λεφτά όντως υπάρχουν αλλά είναι έξω και δεν έρχονται μέσα για επενδύσεις αν προηγουμένως δεν λάβουν γή και ύδωρ και απόλυτη ελευθερία/ασυδοσία από τους γραφειοκράτες), θα την πατήσουμε όπως το '81 με τον ζιβαγκοφόρο και θα μας ξανααπαυτώσουνε για καμμιά δεκαπενταριά χρόνια.

Τα παιδιά μας θα διδάσκονται στην ιστορία το κατόρθωμα του τέταρτου (οικονομικού) Ράϊχ και δεν θα πιστεύουν πως κάποτε το ΕΥΡΩ εκτός από το νόμισμα για τα ταξίδια και τις εκδρομές, ήταν και το επίσημο νόμισμα όοοολης της Ευρώπης...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΝΑ ΝΗΣΙ ΓΕΜΑΤΟ ΒΛΑΚΕΣ...

ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ...

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕ ΤΟ ΔΟΛΛΑΡΙΟ !