Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ...

Η χώρα δεν ήξερε!!!

Δεν ήξερε τίποτε για τα ψεύτικα λεφτά που γέμιζαν κόσμο τα υπερκαταστήματα και τα Mall !!!

Δεν ήξερε πως όλο αυτό ήταν ψεύτικο, καρικατούρα μιας χώρας που δεν υπάρχει στ΄αλήθεια !!!

Δεν ήξερε τίποτε για την επαρχία που ρήμαζε στηριζόμενη στα μαύρα (πραγματικά και μεταφορικά) χέρια που διασφάλιζαν την ροή των επιδοτήσεων προς τα άθλια αγροτικά προϊόντα !!!

Δεν ήξερε τίποτε για τα 6.000.000 πληθυσμού που συρρέουν  στο λεκανοπέδιο γιατί εδώ τα λεφτά είναι πιό εύκολα, παρά στα χωράφια του παππού που στέκουν μακριά απο τον Πλούταρχο, τον Ρέμο και την Βανδή !!!

Δεν ήξερε πως όλες αυτές οι καφετέριες με 4 και 5 ΕΥΡΩ τον καφέ ταΐζουν ολόκληρο κύκλωμα παρασίτων με Cayenne και σκάφη, με ARMANI και PRADA, με σερβιτόρες που υποδύονται τις πελάτισσες, με ελέγχους που παίρνουν τηλέφωνο πριν περάσουν για να παραλάβουν το 12χρονο Chivas για το σπίτι !!!



Δεν ήξερε πως μετά την Πλάκα, το Μοναστηράκι, του Ψυρρή και το γκάζι ήρθε η ώρα να στοχοποιηθεί σαν trendy περιοχή κάποιο άλλο παρακμάζων τεμάχιο της ρημάδας πόλης που αφέθηκε να κουραστεί για να πέσει ευκολώτερα στα χέρια του μεγαλοεργολάβου !!!

Δεν ήξερε για τις σχέσεις των μεγαλοεργολάβων με όλες τις κυβερνήσεις και συνέχισε να τις ψηφίζει !!!

Δεν ήξερε για την καταστρατήγηση της εργατικής νομοθεσίας και την καταπάτηση των δικαιωμάτων του εργαζομένου στα NOTOS, MALL, CARREFOUR, εταιρείες SECURITY, διανομείς DELIVERY και όπου αλλού κρύβαμε την υφέρπουσα ανεργία !!!

Δεν ήξερε πως τελικά, ναι, έχουμε εχθρούς τριγύρω, που θέλουν έξοδο στο Αιγαίο των πετρελαίων, πως ναι, οι Τούρκοι φροντίζουν κάθε τους κίνηση με λεπτομέρεια και εκπαιδεύουν τους πιλότους τους πάνω στους δικούς μας, πως , ναι, όσοι έπεσαν για την πατρίδα , έπεσαν σε ακήρυχτο πόλεμο !!!

Δεν ήξερε πως οι Ολυμπιακοί αγώνες ήταν το τελευταίο μεγάλο μπόνους στα φιλαράκια !!!

Δεν ήξερε πως αυτοί που καίνε την σημαία, τελικώς φταίνε, και δεν επείγει να τους λύσουμε τα ψυχολογικά προβλήματα πριν τους σταματήσουμε !!!

Δεν ήξερε πως ό,τι κι΄αν χάσουν τα δύο μεγάλα κόμματα, δεν μπορεί να το καρπωθεί η ασπόνδυλη αυτοευνουχισμένη αριστερά, που βρίσκει άλλοθι και αντικείμενο ασχολίας στον Καρατζαφέρη και τον Άδωνη Γεωργιάδη !!!

Δεν φταίει όμως....Δεν είπε τίποτε η τηλεόραση.....

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΝΑ ΝΗΣΙ ΓΕΜΑΤΟ ΒΛΑΚΕΣ...

ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ...

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕ ΤΟ ΔΟΛΛΑΡΙΟ !